Waarvoor kunt u bij ons terecht:


Het depot van de zorgcoöperatie omvat de volgende artikelen:

Rolstoel, Rollator, Looprek, Krukken, Dekenboog, Aantrekhulp voor steunkousen, Glijlakens  Handgreep met zuignappen.

Alle hulpmiddelen kunt u snel en eenvoudig aanvragen via telefoonnummer 06 10321482.

Leden van de zorgcoöperatie zorgen dan dat het benodigde apparaat afgehaald kan worden en maken daarover met U een afspraak. In geval van spoed zorgt de coöperatie er voor dat u binnen 1-2u het betreffende artikel kunt ophalen in het gemeenschapshuis.

Zelfs bezorging aan huis behoort bij spoed tot de mogelijkheden.

Voor rolstoelen en rollators dient eventueel een borgsom betaald te worden.
Deze borgsom zal terugbetaald worden bij het terugbrengen van het geleende artikel. Ook wordt er een schriftelijke overeenkomst met u afgesloten waarin u verklaart - indien van toepassing – dat u het artikel na gebruik schoon en in goede staat zult terugbrengen en wanneer u het artikel terugbrengt.
In alle gevallen zullen u persoonsgegevens worden genoteerd. U dient hiervoor bij het afhalen een geldig paspoort of identiteitsbewijs te kunnen tonen.
Bij het terugbrengen van het artikel ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging van inlevering.

Het uitleenhulpmiddel wordt geleverd met een handleiding voor gebruik en indien gewenst geven onze medewerkers bij het afhalen een mondelinge uitleg over het gebruik van het apparaat.
Indien gewenst kunnen de leden van de zorgcoöperatie u helpen bij het regelen van een definitieve oplossing in de vorm van koop of huur van een artikel.
Zeker als u voor een langere periode bent aangewezen op een hulpmiddel of uitleen via de coöperatie niet mogelijk is, kan deze service van pas komen...